Ylioppilasjuhlien tarjoilut

Tilaa ylioppilasjuhlien tarjoilut Hiidenveden Pitomestareilta. Meiltä saat laadukkaan pitopalvelun, joka sisältää herkulliset ruuat ja halutessasi tarjoilun, astiat ja pöytäliinat. Toimimme Lohjalta käsin, pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Meiltä onnistuvat sekä suuret, että pienet tilaisuudet, aina 1000 hengen tapahtumiin saakka. Ulkoilmatilaisuuksiin voit tilata meiltä myös paellapannut, grillit tai soppatykkejä. Voit kysyä meiltä myös juhlatiloja, kalusteita tai juhlatelttoja.

Hyödynnä pitkää kokemustamme ja ammattitaitoamme ja pyydä meiltä apua tarjoilujen suunnitteluun.

Ylioppilasjuhlien ruoka

Valmistamme ruuat itse alusta loppuun, käyttäen paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita. Tarjolla on siis aitoa lähiruokaa. Toteutamme myös maistuvat erikoisruokavaliot, kuten laktoosittomat, gluteenittomat, kasvisruokia ja vegaaniset ruoka-annokset.

Varaa pitopalvelu ajoissa

Ylioppilasjuhlien aikaan pitopalveluista on kova kysyntä. Muista olla ajoissa liikkeellä, niin saat haluamasi yrityksen hoitamaan juhlien ruuat ja tarjoilun. Mahdollisten erityistoiveiden toteuttaminen saattaa joskus myös vaatia enemmän aikaa. Ilmoita esimerkiksi erikoisruokavalioiden tarve ja määrä hyvissä ajoin, sekä toiveesi aikataulujen suhteen.

Pyrimme kuitenkin joustavuuteen ja nopeaan palveluun myös kiireellisissä tilanteissa.

Kokemuksia meistä