Soppatykit

Tilaa meiltä soppatykit, ruoka ja henkilökunta. Voit vuokrata soppatykin tyhjänä tai täytettynä herkullisella ruualla, sekä henkilökunnan hoitamaan tarjoilua. Soppatykki soveltuu erinomaisesti suuriin ulkoilmatilaisuuksiin ja tykin voi kuljettaa vaikka metsään.

Soppatykkimme lämpiävät tunnelmallisesti puulla, tai tarvittaessa kaasulla. Kaasulämmitystä käytettäessä ei tule savuhaittoja tai kipinävaaraa. Tykin toimitukset sujuvat nopeasti Lohjalta pääkaupunkiseudulle tai muualle Uudenmaan alueelle.

Soppatykin vuokraus

  • Soppatykin vuokrauksen hinta tyhjänä on 150 €/vrk.
  • Ruokien hinta  ja kuljetus lasketaan tarjouksen mukaan.
  • Henkilöstön laskutamme tuntitaulukon mukaan, eli hinta riippuu palveluajasta. Arkisin 30 €/tuntia ja pyhinä 60 €/tunti.
  • Hintoihin lisätään alv 14%

Soppatykkiklassikot

Pitomestareiden klassikoihin kuuluvat lihaisa hernekeitto ja herkullinen lohikeitto. Perinteisessä lihaisassa hernekeitossa käytämme Someron lihasavustamon saunapalvilihaa.

Soppatykillä ruokaa suuriin tilaisuuksiin

Soppatykillä voimme järjestää ruokailun suuriin ulkoilmatapahtumiin. Yhden soppatykin kapasiteetti on runsaat 200 litraa ja sillä pystyy järjestämään ruokailun n. 300-500 hengelle.
Soppatykkejä meillä on 5 kpl. Niiden yhteiskapasiteetti on yli 1000 litraa, josta ruokaa voidaan tarjoilla yhteensä 1500-2500 hengelle.

Tämän lisäksi käytössämme on yksi hieman pienempi soppatykki pienempiä tilaisuuksia varten.

Soppatykki on parhaimmillaan tapahtumissa, joissa tarvitaan suuri kapasiteetti ja ruuan täytyy pysyä pitkään kuumana. Soppatykistä ruoka voidaan jakaa nopeasti suurelle määrälle ihmisiä. Tyypillisesti tykkejä käytetään yritystapahtumissa, kesäjuhlissa, virkistyspäivissä, urheilukisoissa, pikkujouluissa, avajaisissa tai näyttelyissä. Mikään ei estä käyttämästä niitä myös suurissa sukujuhlissa tai häissä, esimerkiksi yöruokien tarjoamiseen.

Meiltä löytyy myös Isoja muurikoita paellaan ja pyttipannun tekemiseen.

Kokemuksia meistä