Muistotilaisuuden tarjoilut

Tarjoamme pitopalvelua hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin. Hiidenveden Pitomestarit on pitkän linjan
perhejuhlien ja tapahtumien ammattilainen, joka toteuttaa arvokkaasti ja huomaavaisesti niin suurien kuin
pienien muistotilaisuuksien pitopalvelun.

Toimimme pääsääntöisesti Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Muistotilaisuuden tarjoilut voivat vaihdella täysimittaisesta ruokailusta pieneen suolapalaan, tai kakku ja kahvitarjoiluun. Kerro meille toiveesi, niin autamme tarjoilujen ja aikataulujen suunnittelussa sekä
järjestelyissä.

Toimitamme tilaisuuteen maittavan ruuan, korrektin tarjoilun ja tarvittaessa astiat ja pöytäliinat.

Muistotilaisuuden ruokailun aikataulutus

Hautajaisissa ja muistotilaisuuksissa on yleensä runsaasti ohjelmaa, kuten musiikkia, laulua ja puheita. Muistotilaisuuden pitopalvelusta vastaava henkilö käy omaisten kanssa ohjelman ja tarjoilutoiveet läpi ja varmistaa, että tarjoilu ja astioiden kerääminen ei häiritse tilaisuuden kulkua tai ohjelmaa.

Pitopalvelun ruoka

Käytämme pääasiallisesti lähituottajien korkealuokkaisia raaka-aineita ja elintarvikkeita. Kaikki ruuat valmistamme alusta loppuun saakka itse, sillä haluamme varmistaa puhtauden, maun ja laadun.

Laktoositon, gluteeniton, kasvis- ja vegaaninen ruokavalio

Käytämme vain laktoosittomia maitotuotteita, joten kaikki ruokamme ovat automaattisesti laktoosittomia. Pyrimme myös 100% gluteenittomuuteen niissä ruokalajeissa, joissa pääraaka-aine ei ole selkeästi gluteenia sisältävä.

Toteutamme myös kasvis- ja vegaaniruokavalioon sopivat tarjoilut.

Joustavaa ja hienovaraista palvelua

Koska hautajaiset voivat tulla yllättäen, pyrimme mekin toimimaan joustavasti, asiakkaan toivomalla aikataululla. Jos ruokailun suunnittelu tuntuu liian raskaalta, voit pyytää meiltä ehdotuksia tarjoiluun.

Kokemuksia meistä