Pitopalvelu häät

Joustavaa palvelua – ensiluokkaista ruokaa

Hiidenveden Pitomestareilta saat maukkaat ruuat ja tarjoilun häihin. Meiltä saat myös pöytäliinat ja astiat jopa 1000 hengelle. Toimimme pääasiassa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Länsi-Uudenmaan alueella. Voit kysyä meiltä myös juhlatiloja, kalusteita tai juhlatelttoja. Suurissa tilaisuuksissa käytämme runsaasti myös paellapannuja, soppatykkejä tai grillejä esimerkiksi yöruokailun järjestämiseen.

Hääruoka

Tarjoamme aitoa itse valmistamaamme lähiruokaa, tarkasti valituilta tuottajilta, joiden tuotteiden ja raaka-aineiden korkeaan laatuun olemme voineet jo usean vuoden ajan luottaa. Otamme myös erikoisruokavaliot huomioon.

Halutessasi saat apua ruokien suunnitteluun ja iltapalan tai yöruokailun suunnitteluun. Palvelussa pyrimme joustavuuteen, jotta tilaisuutesi olisi onnistunut. Aino asia jossa emme jousta, on ruoan laatu.

Hääjuhlien pitopalvelu

Häittesi pitopalvelulle nimetään toteutuksesta vastaava henkilö, joka vastaa pitopalvelun toiminnasta ja järjestelyistä juhlapaikalla. Hänen tehtävänään on varmistaa aikatauluissa pysyminen ja toteuttaa häihin liittyvät toiveet.

Häihin liittyviin järjestelytoiveisiin perehdytään asiakkaan kanssa kasvotusten ja juhlatiloihin tutustutaan etukäteen, jotta tarjoilun toimivuus voidaan varmistaa. Astioiden kattaus tehdään juhlia edeltävänä päivänä. Tällä voidaan varmistaa, että jos jotain puuttuu, niin kaikki tarvittava ehditään vielä hankkimaan. Meille on tärkeää, että lopputulos on yksityiskohtiaan myöden toiveittesi kaltainen.

Hääohjelma otetaan tarjoiluissa huomioon ja varmistetaan että astioiden kerääminen ei häiritse juhlan kulkua, puheita tai muuta ohjelmaa.

Tilaa pitopalvelu ajoissa häihin

Hääjuhliin annettu tarjouksemme perustuu aina asiakkaan toiveiden pohjalta tehtyyn tarjoilusuunnitelmaan. Jos ruokailun suunnittelu tuntuu vaikealta, voit katsoa valmiita paketteja tai pyytää meiltä suunnitteluapua.

Kun olet ajoissa liikkeellä, saat varmemmin juhliisi haluamasi ruokalajit ja palvelun. Vaikka me pystymme toimimaan nopeasti, kaikkien raaka-aineiden saatavuus ei ole aina meistä kiinni. Kun yhteiseen suunnitteluun jää aikaa, voidaan myös varmistaa, että kaikki tarjoiluun liittyvät toiveet saadaan toteutettua.

Tarjouksen sisältö

Hääjuhlien pitopalvelun tarjouksessa eritellään palvelun eri osat ja niiden hinta

  • Ruokailun hinta lasketaan per juhliin osallistuva henkilö
  • Hääjuhlien astiastoa tarjotaan aina kokonaisuutena, eli se sisältää kaikki tarvittavat astiat
  • Pöytäliinat tarjoamme pyydettäessä ja niiden lopullinen hinta määräytyy pesun tarpeen mukaan
  • Kahvituksen ja kakkujen hinta on eriteltynä omaksi summaksi
  • Tarjoilusta annetaan tuntihinta ja arvio tuntimäärästä. Toteutuneet tunnit määräävät lopullisen
    tarjoilutyön hinnan

Kokemuksia meistä