Catering

Hiidenveden Pitomestarit tarjoaa Catering palveluita pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Uudenmaan alueelle.
Hoidamme pienet ja isot, yli 1000 hengen yritystilaisuudet, sekä perhejuhlat yli 20 vuoden kokemuksella.
Ruuat valmistamme itse ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka hankimme lähialueiden parhailta tuottajilta.
Valmistamme myös erikoisruokavaliot, kuten vegaaniruokaa, kasvisruokaa tai gluteenitonta ruokaa. Kaikki
ruokamme ovat laktoosittomia.

Yritystapahtumien catering

Yritystilaisuuksiin toimitamme maukkaiden ruokien lisäksi tarjoilun, astiat ja pöytäliinat. Suuriin ulkoilmatapahtumiin voimme toimittaa soppatykkejä, paellapannuja ja grillejä suurien ruokamäärien valmistamiseen ja tarjoiluun. Kauttamme voit tiedustella myös juhlatelttoja, kalusteita ja tilaisuuteen sopivia juhlatiloja.

Tyypillisiä yritystapahtumia, joissa palvelujamme käytetään, ovat erilaiset esittelytapahtumat, kuten autokauppojen ja rautakauppojen tapahtumat, näyttelyt ja tapahtumajärjestäjien tilaisuudet.

Catering perhejuhliin

Meiltä saa myös perinteistä perhejuhlien pitopalvelua pienimuotoisiin ja suuriin juhlatilaisuuksiin. Toimitamme myös perhejuhliin tarjoilun, astiat ja pöytäliinat.

Tilaa joustava ja räätälöitävä catering palvelu

Tarjous cateringista tehdään asiakkaan esittämien toiveiden pohjalta. Ennen kuin annamme tarjouksen halumme kartoittaa toiveesi ja ideat tapahtuman tarjoiluista ja henkilömäärästä. Tarjoamme apua myös tarjoilujen suunnittelussa. Voit myös tutustua esimerkkipaketteihin täältä.

Kun tarjous on hyväksytty, nimetään tapahtumanne hoitajalle vastuuhenkilö, joka kartoittaa yksityiskohdat tarjoilusta ja tapahtuman aikatauluista. Projektin vetäjä tutustuu yhdessä asiakkaan kanssa juhlapaikkaan, jotta sujuva tarjoilu voidaan varmistaa.

Kattaukset tehdään edellisenä päivänä, jotta seuraavana päivänä saadaan tuotua mahdolliset puuttuvat tavarat tai tarvikkeet.

Catering palvelun hinta

Catering palvelun hinta lasketaan tarjottavien ruokien hinnan ja osallistujamäärän mukaan. Tarvittaessa tarjoukseen lasketaan astiat ja pöytäliinat. Tarjoilun muodostamaan kustannukseen vaikuttavat tarvittavan henkilökunnan määrä ja tarjoiluun käytetyt tunnit. Palvelukokonaisuutemme eri osat on laskettu tarjouksessa erikseen, joten esim. kahvituksen ja kakkujen hinta on myös tarjouksessa omana kohtanaan.

Kokemuksia meistä