Tarjoilut syntymäpäiville

Valmistaudu merkkipäivän viettoon astetta stressittömämmin. Tilaa tarjoilut syntymäpäiville Hiidenveden Pitomestareilta. Meiltä saat laadukkaista raaka-aineista valmistetut pikkupurtavat tai ateriakokonaisuudet pienille ja suurille ryhmille, aina yli 1000 hengen tapahtumiin saakka.

Valmistamme myös erikoisruokavalioita, kuten vegaaniruokaa, kasvisruokaa tai gluteenitonta ruokaa. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia.

Ruokien ja tarjoilun lisäksi saat meiltä myös astiat ja pöytäliinat.Jos päätät järjestää syntymäpäiväjuhlat ulkona, ruoka voidaan valmistaa esim. paellapannuilla, soppatykissä tai grillissä. Voit kysyä meiltä myös juhlatiloja, kalusteita tai juhlatelttoja.

Toimimme pääasiassa Länsi-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Ruokien valmistaminen ja raaka-aineet

Käytämme pääasiassa lähituottajien tasokkaiksi havaittuja raaka-aineita. Pyrimme valmistamaan ruokalajit mahdollisimman pitkälle alusta loppuun saakka ja välttämään valmistuotteita, jotta voimme olla varmoja ruokien laadusta.

Joustavaa palvelua

Palvelumme räätälöidään tarpeesi mukaan. Annamme mielellämme vinkkejä juhlaohjelman suunnitteluun, jotta aikataulut pitävät ja jotta esim. astioiden kerääminen ei häiritse juhlan kulkua, puheita tai muuta ohjelmaa.

Tapahtumaanne järjestäjäksi nimetään vastuuhenkilö, joka kartoittaa juhliin liittyvät tarkemmat toiveet, esimerkiksi aikataulujen suhteen. Kattaukset hoidetaan edellisenä päivänä, jotta seuraavana päivänä voidaan kattausta vielä täydentää tarpeen tullen. Vastuuhenkilö varmistaa kasvotusten paikan päällä, että kaikki järjestelyt toimivat yksityiskohtia myöten.

Tilaa pitopalvelu hyvissä ajoin

Vaikka toimimme joustavasti ja ketterästi, saat kuitenkin parhaan lopputuloksen silloin, kun olet ajoissa liikkeellä. Tällöin voimme varmistaa kaikkien raaka-aineiden saatavuuden ja sen, että juhlistasi tulee juuri sellaiset kuin haluat.

Kokemuksia meistä