Paellapannut

Vuokraa paellapannut meiltä tai kutsu Hiidenveden Pitomestarit hoitamaan paellapannujen käyttö pitopalvelun yhteydessä. Pitopalvelumme toimii pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella. Käytössämme on 4 kpl Muurikan paellapannuja, joiden halkaisija on 1 metri.

Paellapannut ovat kaasukäyttöisiä ja niillä valmistamme ruokaa suurillekin henkilömäärille juhliin ja tilaisuuksiin. Paellapannut sopivat kasvisten ja lihojen paistamiseen, sekä nimensä mukaisesti paella- tyyppisten paistosten tekemiseen.

Ulkoilmajuhlat tai yöruokaa

Paellapannut sopivat erityisesti ulkoilmatapahtumiin ja juhliin. Niitä käytetään myös, kun esimerkiksi hääjuhlissa halutaan tarjota rennompaa yöruokailua ulkotiloissa tai juhlateltassa. Käytössämme on myös kaasugrillejä, joiden avulla voidaan kasvattaa valmistettavien ruokien valikoimaa ja kapasiteettia.

Laadukasta pitopalvelua juhliin

Hiidenveden Pitomestarit on tarjonnut maittavia juhlatarjoiluja yrityksille ja yksityisille jo yli 20 vuoden ajan. Pitkän kokemuksen ansiosta osaamme varautua haastaviinkin pyyntöihin ja toimia joustavasti.
Pitopalvelumme pitää sisällään ruuat, tarjoilun, astiat ja tarvittaessa pöytäliinat. Kauttamme saat myös kalusteet ja juhlateltat.

Juhlatarjoilujen raaka-aineet

Käytämme ensiluokkaisia raaka-aineita ja suosimme mm. paikallisten palvaamoiden, kalastajien ja leipomoiden puhdasta lähiruokaa. Juhlatarjoiluja suunnitellessamme, otamme huomioon myös juhlaväen erikoisruokavaliot.

Kokemuksia meistä