Pitopalvelu

Hiidenveden Pitomestarit ovat toteuttaneet juhlien ja tapahtumien pitopalveluita Uudenmaan alueella. Tinkimättömällä asenteella valmistettu ruoka ja joustava palvelu ovat tavaramerkkimme.

Pitopalvelumme herkut valmistetaan lähituottajien puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Niitä on nautittu perhejuhlissa ja yritystapahtumissa jo yli 20 vuoden ajan. Ruokia suunniteltaessa ja valmistettaessa, otamme myös erikoisruokavaliot huomioon. Palveluumme kuuluvat myös tarjoilu, pöytäliinat ja astiasto tarvittaessa yli 1000 hengelle.

Tämän lisäksi voit kauttamme kysyä juhlatelttoja, kalusteita ja juhlatiloja.

Pitopalvelun tilaaminen

Ennen tarjouksen antamista, halumme kartoittaa juhlia koskevat toiveesi ruokien, ajankohdan ja tarjoilun suhteen. Tarvittaessa autamme ruokailun suunnittelussa ja ideoita voit löytää toteutetuista pitopalvelupaketeistamme. Tämän jälkeen lasketaan menun mukainen tarjous.

Juhliesi pitopalvelulle nimetään vastaava henkilö, ns. tarjoilun vetäjä, joka toteuttaa muut tapahtumaan liittyvät toiveet ja aikataulut.

Muistathan olla ajoissa liikkeellä? Mitä aikaisemmassa olet, sen varmemmin saat juhliisi juuri sitä mitä haluat. Pystymme kuitenkin tarvittaessa toimimaan nopeallakin aikataululla.

Juhlien kattaus

Juhlatilaisuuden kattaus hoidetaan juhlia edeltävänä päivänä. Näin voidaan varmistaa, että seuraavana päivänä saadaan tuotua mahdolliset puuttuvat tavarat ja tarvikkeet. Haluamme myös etukäteen tutustua juhlapaikkaan ja keskustella kasvotusten, sekä varmistaa, että kaikki on kunnossa yksityiskohtia myöten.

Tarjous pitopalvelusta

Pitopalvelun tarjouksessa eritellään palvelun eri osat ja niiden hinta

  • Ruokailun hinta lasketaan per juhliin osallistuva henkilö
  • Astiastoa ei eritellä ruokailuvälineittäin, vaan se sisältää kaikki tarvittavat haarukoista juomalaseihin
  • Tarvittaessa tarjoamme myös pöytäliinat, joiden palautuskunto, eli pesun tarve vaikuttaa loppuhintaan
  • Kahvituksen ja kakkujen hinta on eriteltynä omaksi summaksi
  • Tarjoilupalvelun hinnasta annetaan tuntihinta ja arvio tuntimäärästä, mutta lopullisesti hintamääräytyy toteutuneiden tuntien mukaan

Tapahtumien ja yritystilaisuuksien tarjoilut

Hiidenveden Pitomestareilla on runsaasti kokemusta suurten tilaisuuksien cateringin järjestämisestä. Suuriin yritystapahtumiin pystymme tarjoamaan astiaston yli 1000 hengelle. Voimme tarvittaessa tuoda ulkoilmatapahtumaan soppatykkejä, suuria paellapannuja ja kaasugrillejä. Viidellä soppatykillä pystytään tarjoamaan ruoka yli 1000 tapahtumaan osallistujalle.

Kokemuksia meistä