Täyden palvelun

Juhlatalo

Soppatykki ulkotapahtumiin

soppatykki juhliin tapahtumaan

Soppatykki mahdollistaa ruokailun järjestämisen monenlaisissa ulkotapahtumissa. Myymäläavajaiset, markkinat ja muut ulkoilmatapahtumat ovat hyviä esimerkkejä tapahtumista, joissa soppatykki mahdollistaa ruokailun järjestämisen ulkona.

Soppatykki on helposti kuljeteltavissa ja siirrettävissä, joten sitä voidaan hyödyntää myös lyhytkestoisten tapahtumien ja tilaisuuksien ruokailuissa. Näin toimimalla ruokailun järjestämisestä ei koidu suuria lisäkuluja.

Hiidenveden Pitomestareiden soppatykki on mahdollista tilata paikalle haluttuun osoitteeseen, henkilökunnan kera. Pitopalvelu ja catering ammattilaisemme auttavat myös maittavien tarjoilujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Kun haluat tietää lisää pitopalvelumme soppatykistä, ota yhteyttä Hiidenveden Pitomestareihin.

Soppatykki – Hiidenveden Pitomestarit

 

Pitopalvelut

Juhlapalvelut

Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu ja pitopalvelu auttaa ja palvelee monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Juhlapalvelu huolehtii ruokailun järjestämisestä myös suuremmalle vierasmäärälle, ja tarvittaessa auttaa myös juhlatilojen löytämisessä.

Katso tästä esimerkkimenujamme.

Hiidenveden Pitomestarit

0500 460 756 / Mikko Artjoki
045-8751514 / Minna Artjoki

Hannulantie 45
09630 Koisjärvi
info@hiidenvedenpitomestarit.com