Täyden palvelun

Juhlatalo

Catering - Pidot ja catering ammattilaisella laadulla

catering pitopalvelu

Catering

Tasokas ja joustava catering mahdollistaa onnistuneet yritys- ja yksityistilaisuudet. Catering ja pitopalvelu ammattilaisemme toimivat aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa; yhteistyö alkaakin jo tilaisuuden suunnitteluvaiheesta. Autamme asiakasta tilaisuuden käytännönjärjestelyissä, sekä valmistamme asiakkaan toiveiden mukaisen menun. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta, Catering ammattilaisemme pystyvät tarpeen vaatiessa etsimään ja varaamaan myös tilaisuuden vierasmäärää vastaavat tilat.
Catering toiminta-alueenamme on koko Etelä-Suomi. Ulkoilmatapahtumiin käytettävissä on myös soppatykki.

Pidot

Onnistuneet pidot ovat sekoitus hyvää tunnelmaa ja maittavaa ruokaa. Olipa kyseessä pienempi tai suurempi tilaisuus, Hiidenveden pitomestareiden juhlapalvelu järjestää pidot ja yritystapahtumat varmalla ammattilaisen otteella. Pidot suunnitellaan ja järjestetään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Henkilökuntamme huolehtii siitä, että pidot sujuvat suunnitelmien mukaisesti ja kaikki tapahtuu ajallaan.

Ota yhteyttä Hiidenveden pitomestareihin, niin suunnitellaan hyvät pidot.

Catering ja pidot – Hiidenveden Pitomestarit

Pitopalvelut

Juhlapalvelut

Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu ja pitopalvelu auttaa ja palvelee monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Juhlapalvelu huolehtii ruokailun järjestämisestä myös suuremmalle vierasmäärälle, ja tarvittaessa auttaa myös juhlatilojen löytämisessä.

Katso tästä esimerkkimenujamme.

Hiidenveden Pitomestarit

0500 460 756 / Mikko Artjoki
045-8751514 / Minna Artjoki

Hannulantie 45
09630 Koisjärvi
info@hiidenvedenpitomestarit.com