Täyden palvelun

Juhlatalo

Syntymäpäivät

Kastejuhlat ja syntymäpäivät osaavan ammattilaisen kanssa järjestettynä

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät ovat yleensä aina täynä askaretta ja kiirettä, joten ruokailun järjestäminen kannattaakin jättää ammattimaisen pitopalvelun hoidettavaksi. Hiidenveden Pitomestareiden catering ammattilaiset suunnittelevat syntymäpäivät yhdessä asiakkaan kanssa, ja ottavat huomioon asiakaan tai vieraiden erityisvaatimukset. Syntymäpäivät on mahdollista järjestää asiakkaan kotona, tai esimerkiksi vuokratussa tilassa. Suurempaa vierasmäärää varten ammattilaisemme etsivät ja varaavat tilat, jossa syntymäpäivät voidaan järjestää.

Ota yhteyttä Hiidenveden Pitomestareihin, niin järjestetään seuraavat syntymäpäivät yhdessä.

Kastejuhlat

Nimenantotilaisuus tai kastejuhlat ovat tilaisuuksia, joissa tarjoilupuoli kannattaa jättää osaavan pitopalvelun tehtäväksi. Ammattilaisen kanssa suunnitellut kastejuhlat voidaan järjestää asiakkaan kotona, tai muussa sopivaksi katsotussa tilassa. Kastejuhlat voidaan viedä läpi normaalia kaavaa noudattaen, tai niihin voidaan tuoda mukaan ripaus uutta, jolloin kastejuhlat jäävät myös vieraiden mieleen.

Ota yhteyttä Hiidenveden Pitomestareihin, niin kerromme lisää palveluistamme.

Syntymäpäivät ja kastejuhlat – Hiidenveden Pitomestarit

Pitopalvelut

Juhlapalvelut

Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu ja pitopalvelu auttaa ja palvelee monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Juhlapalvelu huolehtii ruokailun järjestämisestä myös suuremmalle vierasmäärälle, ja tarvittaessa auttaa myös juhlatilojen löytämisessä.

Katso tästä esimerkkimenujamme.

Hiidenveden Pitomestarit

0500 460 756 / Mikko Artjoki
045-8751514 / Minna Artjoki

Hannulantie 45
09630 Koisjärvi
info@hiidenvedenpitomestarit.com