Täyden palvelun

Juhlatalo

Juhlapalvelut -
Osaava juhlapalvelu, joka hoitaa myös häät ammattimaisella otteella

Ammattitaitoinen juhlapalvelu

Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu ja pitopalvelu auttaa ja palvelee monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Juhlapalvelu huolehtii ruokailun järjestämisestä myös suuremmalle vierasmäärälle, ja tarvittaessa auttaa myös oikeiden juhlatilojen löytämisessä. Ammattitaitoinen juhlapalvelu myös suunnittelee tilaisuuden ruokalistan asiakkaiden toiveiden pohjalta, huomioiden myös vaatimukset erikoisruokavalioista. Kun olet suunnittelemassa seuraavia juhliasi, Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu auttaa Sinua juhliesi järjestämisessä – ota yhteyttä!

Häät ammattimaisella otteella

Häät vaativat paljon suunnittelua ja panostusta, joten ruokailuun liittyvät järjestelyt on viisasta jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Ammattilaisemme suunnittelevat häiden teemaan soveltuvan ruokalistan, ja huolehtivat siitä, että häät - monine käytännönjärjestelyineen sujuvat ongelmitta. Kokenut henkilökuntamme auttaa Sinua myös kaluston, tilojen ja mahdollisten esiintyjien hankinnassa, jolloin häät onnistuvat varmasti – ilman ylimääräistä stressiä. Ota yhteyttä Hiidenveden Pitomestareihin, niin järjestetään varmasti onnistuneet häät.

Ylioppilas-juhlat

Häät ja juhlapalvelu – Hiidenveden Pitomestarit

Pitopalvelut

Juhlapalvelut

Hiidenveden Pitomestareiden juhlapalvelu ja pitopalvelu auttaa ja palvelee monenlaisten juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Juhlapalvelu huolehtii ruokailun järjestämisestä myös suuremmalle vierasmäärälle, ja tarvittaessa auttaa myös juhlatilojen löytämisessä.

Katso tästä esimerkkimenujamme.

Hiidenveden Pitomestarit

0500 460 756 / Mikko Artjoki
045-8751514 / Minna Artjoki

Hannulantie 45
09630 Koisjärvi
info@hiidenvedenpitomestarit.com